Închide meniul

Junior Morais și-a anunțat plecarea de la Gaziantep! "Mi-e dor de România!" La ce echipă ar putea ajunge

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 5:26

Reclamă
Junior Morais și-a anunțat plecarea de la Gaziantep! "Mi-e dor de România!" La ce echipă ar putea ajunge

Hepta

Junior Morais poate reveni în Liga 1

Morais a anunțat că îi este dor de România și așteaptă să-și rezolve problemele cu actele pentru a reveni în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Autogolul de azi, din prelungiri, a fost un semn de la Dumnezeu că trebuie să plec de la Gaziantep. Deja după plecarea lui Marius Șumudică mă gândeam că e greu și pentru familia mea care e aici cu mine. Mai toate sunt închise și ne e dor de România.

Nu m-a dat nimeni afară, pur și simplu după meci m-am dus și le-am zis că nu mai vreau să continui la Gaziantep. Aștept să rezolv zilele astea totul și să mă întorc în România", a declarat Junior Morais pentru prosport.ro.

Junior Morais ar putea semna cu Astra

Fundașul stânga l-a lăudat pe Marius Șumudică, fostul său antrenor, și-a anunțat ca e dispus să revin la Astra. 

"A fost o perioada frumoasă, la care a contribuit foarte mult Șumudică. El știa să ne motiveze, e un antrenor foarte bun, e un campion, ce să mai? Doar a câștigat cu Rizespor și din sufragerie.

Reclamă

Merită o echipă mare și eu sper să ajungă cât mai sus, pentru că mereu îi voi ține pumnii. Nu am nici o problemă cu antrenorul nou, că mă adaptez la oricine, dar nu mi-am mai dorit să stau cu familia plecat.

Am și o vârstă. Poate mai joc la vreo echipă aproape de casă, chiar la Astra, de ce nu?", a mai spus Morais.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și