Închide meniul

Marius Șumudică a creat deja tensiuni la Rizespor: “Condamn această lipsă de respect”. Ce i-a supărat pe turci

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 8:26

Reclamă
Marius Șumudică a creat deja tensiuni la Rizespor: “Condamn această lipsă de respect”. Ce i-a supărat pe turci

Profimedia

Șumudică a creat tensiuni la Rizespor

De când Marius Șumudică a fost confirmat oficial pe postul de antrenor, Rizespor a învins-o cu 3-0 pe Gaziantep, fosta echipă a românului, și a remizat 1-1 cu Istanbul Bașakșehir, campioana en-titre din Super Lig. Șumudică nu s-a aflat pe banca formației sale la nici una dintre partide. El și-a amânat sosirea în Turcia din cauza unui focar de Covid-19 la Rizespor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii neagă că Marius Șumudică ar fi pregătit-o pe Rizespor “din sufragerie” 

Imediat după victoria răsunătoare cu Gaziantep, au apărut speculațiile potrivit cărora Șumudică a pregătit meciul respectiv printr-o ședință realizată pe Zoom. Antrenorul care s-a aflat pe banca lui Rizespor la acel meci neagă aceste afirmații. 

”Am jucat contra lui Gaziantep într-o conjunctură extrem de dificilă, cu 9 jucători absenți din cauza coronavirusului, a fost un efort extraordinar. După meci, au apărut informații conform cărora Șumudică ne-a dat indicații prin zoom, a stabilit tactica și a promis prime jucătorilor. Noi știm că nu e adevărat”, a spus Ersin Aka, antrenorul secund de la Rizespor, în presa din Turcia.  

Marius Șumudică urmează să ajungă în Turcia până la următoarea partidă a celor de la Rizespor. El va debuta împotriva unui gigant din Super Lig, anume Fenerbahce, formație pe care a învins-o în acest sezon cu Gaziantep cu 3-1.  

“Sunt știri care ne-au desconsiderat munca noastră, am fost afectați. Nu cred că au fost știri lansate de Șumudică. Pentru că niciun antrenor nu ar putea avea o părere atât de proastă despre meseria lui. 

Reclamă

Eu lucrez de 21 de ani ca antrenor, această meserie are valorile ei.De aceea, consider că aceste știri reprezintă o lipsă de respect pentru ceea ce am făcut, chiar dacă noi am contribuit cu doar 10% la rezultatele echipei. Vreau să condamn această lipsă de respect”, a completat Ersin Aka.  

Marius Șumudică vine în Turcia cu Damjan Djokovic 

Marius Șumudică a rezolvat transferului mijlocașului central de la CFR Cluj, Damjan Djokovic. Rizespor i-a oferit lui Damjan Djokovic un salariu de 500.000 euro pe sezon. 

Pentru semnătura croatului s-a luptat și Kayserispor, echipa antrenată de Dan Petrescu. În cele din urmă, Marius Șumudică a fost cel care și-a asigurat serviciile fostului jucător din Gruia. Djokovic a triumfat de trei ori în Liga 1 alături de CFR Cluj.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și