Închide meniul

EXCLUSIV | Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a văzut cu Gigi Becali la ”Palat”

Silviu Corneanu Publicat: 20 ianuarie 2021, 10:44

Reclamă
EXCLUSIV | Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a văzut cu Gigi Becali la ”Palat”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laurențiu Reghecampf este liber de contract

Contactată de AS.ro, Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a văzut cu Gigi Becali și susține că relația dintre cei doi este una familială. Tehnicianul a fost surprins de cei de la Fanatik în curtea palatului finanțatorului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laur îl vizitează pe Gigi de fiecare dată când vine în țară și așa va fi mereu, toată viața. Relația dintre ei este un de familie, Laur nu vre să facă rău nimănui. El și Gigi sunt prieteni”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

În prezent, FCSB este pregătită de oamenii din fostul staff al lui Reghecampf, Toni Petrea și Thomas Neubert. Tehnicianul va lua o hotărâre asupra viitorului său abia după ce va reveni din America.

Laurențiu Reghecampf, pe lista echipei naționale

Mihai Stoichiță a anunțat zilele trecute faptul că Laurențiu Reghecampf se află pe lista FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi, în cazul în care actualul selecționer va decide să plece.

În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare”, a declarat Mihai Stoichiță acum câteva zile.

Reclamă
Reclamă 4

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit în cariera sa echipe precum Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concprdia Chiajna, FCSB, Litex Lovech, Al Wahda și Al Wasl.

El a refuzat deja câteva oferte din zonele Arabe, după despărţirea de Al-Wasl.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:45

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

12:37

Sabrina Maneca Voinea, cele mai mari note la bârnă şi sol în prima subdiviziune de la Jocurile Olimpice! Punctajele româncelor

12:31

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat a doua serie

12:08

David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp! Cursă fantastică pentru înotătorul român!

12:00

VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY

11:30

Bernadette Szocs – Jingyl Zhou 4-1! Românca, victorie fabuloasă în primul meci la simplu de la Jocurile Olimpice!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și