Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Aveam șlapi de lemn!” Cristian Pulhac, amintire savuroasă! Cum l-a supărat pe liderul vestiarului: ”L-a aruncat în genunchi, mi s-a umflat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 8:37

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Aveam șlapi de lemn!” Cristian Pulhac, amintire savuroasă! Cum l-a supărat pe liderul vestiarului: ”L-a aruncat în genunchi, mi s-a umflat”

MMA / MMA2 via Hepta

Cristian Pulhac, pe vremea când juca la Dinamk

Cristi Pulhac a dezvăluit că l-a supărat pe liderul din vestiar încă din prima clipă. Fostul fundaș a dezvăluit și ce ”pedeapsă” a primit de la acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am venit și ne-a trimis la ARO Câmpulung, care era satelit. Am ajuns acolo, erau numai oameni în vârstă. Țin minte că era Augustin antrenor. Era unul mai bătrân, pe la vreo 37 de ani. Aveam șlapi de lemn, mergeai târâș că nu se îndoiau. Am văzut că toată se uita la mine, dar nu mi-a zis nimeni nimic.

A intrat ăla în vestiar și mi-a zis direct. Păi, ce faci?! Ăla e locul meu. Când a luat șlapul și l-a aruncat direct în genunchi, mi s-a umflat. Eu venisem de la Dobrin, am dat direct de ăștia. Noi alergam prin afara terenului, ei alergau prin centru. Așa erau vremurile atunci. Ne-am călit acolo, cred că am stat 3 luni de zile. Ne-au chemat înapoi și am venit la Dinamo II. De fapt, era tineretul”, a spus Cristian Pulhac la AS.ro LIVE.

Cristian Pulhac a vorbit și despre debutul la Dinamo

Pulhac și-a adus aminte și de meciul de debut de la echipa mare a lui Dinamo. 

Reclamă

"Am stat ceva timp la tineret, eu și încă un băiat mai mergeam la echipa mare, la antrenament. Aveam vârsta de de 16 ani, cu UMT Timișoara a fost meciul de debut. Era în poartă Prunea, Lupescu, Mutu. Îmi tremurau genunchii. Era foarte greu de ajuns la echipa mare, aveau niște meciuri. M-a luat lângă el Florentin Petre, chiar am stat în cameră cu el", a mai spus Pulhac. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și