Închide meniul

Budescu, FABULOS după Astra – Craiova 1-1: "Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază!"

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 19:46

Reclamă
Budescu, FABULOS după Astra – Craiova 1-1: "Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Constantin Budescu joacă la Astra

"Ţinând cont că am luat gol în ultimul minut din prima repriză, puteam să şi câştigăm acest meci, dar nu mai contează. E bine că am luat şi un punct pe vremea asta şi sperăm să acumulăm în continuare puncte. E greu pentru toată lumea, nu numai pentru mine, şi pentru fundaşi. Dacă te uiţi în jumătatea asta, am avut gheaţă, abia stăteau în picioare şi din păcate nu avem ce face. Sunt -10, -15 grade şi e imposibil să joci fotbal. Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază", a spus Constantin Budescu, conform Telekomsport, după Astra – Craiova 1-1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu nu exclude negocierile cu FCSB

Constantin Budescu a vorbit şi despre viitorul său şi nu a exclus o revenire la FCSB.

N-am niciun contract pe masă, dacă aveam vi-l arătam. Sunt numai vorbe, am discutat ceva cu patronul echipei, dar ceva amical despre o prelungire şi chestii de genul. Dacă o să fie ceva, de la FCSB, de la altă echipă, pot discuta, mai am 5 luni aici şi voi vedea ce voi face. Dacă nu, o să joc până la finalul contractului, n-am ce face. Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, o să mă uit pe el, dar nu-mi fac planuri dinainte.

Mă concentrez la ce am la echipă. Acum pot discuta cu orice echipă pentru că sunt în ultimele 6 luni şi îmi dă dreptul. Suma aia, ţinând cont că mai am câteva luni, nu ştiu dacă o mai plăteşte cineva. E măricică şi ţinând cont că sunt în ultimele luni, dacă o să plătească cineva, cu atât mai bine, n-am ce să fac, nici ei n-au ce să facă că e o clauză de reziliere” a mai declarat Constantin Budescu.

Constantin Budescu, despre execuţia magică de la vestiare

Constantin Budescu a vorbit şi despre execuţia uluitoare care a făcut senzaţie pe reţele de socializare. Budescu a marcat un gol uluitor, de pe tunelul care duce la vestiare. Clipul a fost postat pe o reţea socială.

Reclamă
Reclamă 4

De aici am dat. de fiecare dată când vin la Giurgiu dau de aici, dar se mai găsesc băieţi pe aici care filmează şi pun pe reţele de socializare. Eu nu am. Păi ce să execut pe gheaţa asta, e complicat! E bine că am dus-o până în careu”, a glumit Budescu. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și