Închide meniul

Arrivederci, Adrian Petre! Italienii anunţă dezastrul pentru atacant. E dorit în liga a treia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 12:01

Arrivederci, Adrian Petre! Italienii anunţă dezastrul pentru atacant. E dorit în liga a treia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Petre poate reveni la FCSB

"Tânărul român a avut foarte puține ocazii de a-și demonstra calitățile. El nu a făcut parte din avionul care a dus echipa la Monza, din motive tehnico-tactice și ar putea ajunge în Serie C, la Virtus Francavilla (locul 12 în grupa C)", scriu italienii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, e greu de crezut că actualul jucător al celor de la Cosenza va accepta să joace în liga a treia italiană. El are varianta revenirii la FCSB. Italienii nu vor plăti 250.000 de euro pentru un transfer definitiv. 

Adrian Petre nu a reușit să se impună la FCSB

Petre mai are contract cu FCSB până în 2024, fiind cumpărat de FCSB de la Esbjerg pentru 500.000 de euro. Adrian Petre are 22 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 800.000 de euro.

Tânărul internațional nu a reușit însă să se impună la FCSB, iar Becali a decis să-l vândă pentru 300.000 de euro, însă până la urmă l-a împrumutat în schimbul sumei de 50.000 de euro.

Dacă va reveni la FCSB, Petre va fi cel mai probabil rezervă, alături de Sergiu Buș, atacant care și el vrea să demonstreze că merită să joace la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și