Închide meniul

Întoarcerea "Regelui!" Hagi se pregăteşte de o revenire bombă: "Îl vom vedea la o echipă, sper că una foarte bună din afară"

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 9:26

Reclamă
Întoarcerea "Regelui!" Hagi se pregăteşte de o revenire bombă: "Îl vom vedea la o echipă, sper că una foarte bună din afară"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi

Hagi a renunţat să o mai antreneze pe Viitorul, însă Gică Popescu îl dă de gol. "Regele" se pregăteşte să revină în antrenorat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Deocamdată, Gică se odihneşte. Vrea să stea mai mult cu familia, să se plimbe. Din păcate, nu-i permite pandemia. Cu siguranţă că nu va mai sta mult pe tuşă şi îl vom vedea la o echipă, eu sper la o echipă foarte bună afară. Gică s-a întors ieri din Scoţia, nu am apucat să vorbesc cu el, o să-l întreb", a spus Gigi Popescu după UTA – Viitorul 0-0.

Obiectivul lui Mircea Rednic este calificarea în playoff

Gică Popescu a vorbit şi despre obiectivul pe care îl are Rednic la Viitorul. 

"Vine o perioadă grea, sperăm ca, jucând din trei în trei zile, Mircea să găsească soluţiile necesare. Noi nu avem obiectiv titlul, avem obiectiv calificarea în playoff. Oricare din echipele clasate în primele şase pot spera la câştigarea campionatului", a mai spus Popescu. 

Gică Popescu crede că Dan Petrescu o va salva pe Kayserispor

Gică Popescu a vorbit şi despre alegerea lui Dan Petrescu de a merge la Kayserispor, echipă ce se bate pentru evitarea retrogradării în Turcia. 

Reclamă

"Decizia de a antrena pe Kayserispor a surprins pe toată lumea, şi pe mine, pentru că ştiu că are capacitatea să antreneze la nivel mult mai înalt. Sunt convins că are capacitatea să scoată Kayeri din acea zonă, să o ducă spre fruntea clasamentului", a mai spus Gică Popescu. 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și