Închide meniul

Încă o umilinţă pentru jucătorii lui Dinamo! N-au mai fost bani şi de hotel. Drumul pe întuneric spre casă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 6:38

Încă o umilinţă pentru jucătorii lui Dinamo! N-au mai fost bani şi de hotel. Drumul pe întuneric spre casă

Hepta

Noi probleme pentru Dinamo

Conform prosport.ro, jucătorii şi cei din staff au fost nevoiţi să plece spre Bucureşti imediat după meci, în loc să se odihnească. Asta pentru că banii de hotel ar fi lipsit. Drumul lung spre casă este istovitor, mai ales după efortul depus în timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranţă, oboseala îşi va spune cuvântul în meciul cu Chindia, programat sâmbătă, atunci când echipa lui Jerry Gane va încerca să îşi continue drumul spre play-off. 

Probleme mari la Dinamo. Proteste la meciul cu Hermannstadt

Jucătorii lui Dinamo au jucat cu banderole albe pe braţ în meciul de campionat pe care l-au câştigat cu 2-0 pe terenul lui Hermannstadt. "Nu se mai poate continua aşa", le-a transmis Paul Anton acţionarilor spanioli.

"O situaţie foarte grea, lucrurile sunt foarte confuze. Am vrut să tragem un semnal de alarmă. Nu se poate continua aşa. Acţionarii trebuie să înţeleagă. Să respecte contractele pe care le-au semnat sau să dea acţiunile unora care iubesc clubul cu adevărat", a spus Paul Anton.

Fanii au scăpat-o pe Dinamo de depunctare

Ultraşii lui Dinamo au salvat din nou clubul. Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat prin care anunţă că plăţile către Sebastian Moga şi Kristian Kostrna au fost făcute. În total, suporterii au cotizat 28.000 de euro. Altfel, echipa risca depunctarea.

Reclamă

"Informăm pe această cale presa, singurul nostru aliat în lupta pe care o ducem, că pentru dinamoviști, astăzi nu este decât o zi de meci. Plățile au fost deja efectuate, așa că Dinamo nu riscă penalități și nici depunctarea.

Vorbim despre datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna, în valoare de 20.000, respectiv 8.000 €, plus alte litigii cu foști angajați. DDB a plătit tot ce înseamnă un risc pentru club în acest moment", se arată în comunicatul emis de PCH.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și