Închide meniul

AS.ro LIVE | Teodora Meluţă, cea mai bună fotbalistă din România, este invitată ACUM, în emisiunea lui Cătălin Oprişan

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 7:01

Reclamă
AS.ro LIVE | Teodora Meluţă, cea mai bună fotbalistă din România, este invitată ACUM, în emisiunea lui Cătălin Oprişan

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Teodora Meluţă

AS.ro LIVE poate fi urmărită pe www.as.ro/live, pe pagina de Facebook Antena Sport, dar şi pe canalul de Youtube Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Meluță a debutat în fotbalul profesionist la vârsta de 15 de ani, iar în 2018 a primit la Gala Fotbalului Românesc premiul de cea mai bună jucătoare din campionatul intern.

INTRĂ AICI DE LA 10.30 SĂ VEZI ÎN TIMP REAL AS.RO LIVE

Teodora Meluţă va dezvălui toate secretele succesului său pe terenul de fotbal. Cea mai tare și mai frumoasă fotbalistă va dezvălui de ce nu ar ieşi la cină cu un fotbalist, dar şi ce idoli are. 

Teodora Meluţă vrea să meagă cu naţionala României la Mondial

"Aș putea spune că am două visuri mari, să ajung cu echipa națională la Campionatele Europene și Mondiale, dar și să mă transfer la o echipă de top din străinătate", a spus, în trecut, Teodora Meluţă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și