Închide meniul

Andrei Ivan, anunț categoric după Craiova-Sepsi 0-0: "Încă avem șanse la titlu". Ce spune despre evoluțiile lui din Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 19:25

Andrei Ivan, anunț categoric după Craiova-Sepsi 0-0: "Încă avem șanse la titlu". Ce spune despre evoluțiile lui din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan crede că Craiova poate câștiga campionatul

Andrei Ivan a oferit primele reacții din tabăra oltenilor după meciul cu Sepsi. Fotbalistul Craiovei încă crede în șansa echipei sale de a câștiga duelul de la distanță cu CFR Cluj și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un meci greu, trebuia să-l câștigăm. Am jucat bine, în repriza a doua ne-am creat ocazii importante. Încă putem câștiga titlul, avem un an bun, nu trebuie să ne timorăm. Trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Astra și să-l câștigăm", a spus Andrei Ivan pentru digisport.

Andrei Ivan, despre forma sa sub așteptări din acest sezon

"Sunt obișnuit să joc iarna, în Rusia era la fel. Sunt momente grele, dar trebuie să ne adaptăm. Nu am avut cel mai bun an, am avut și o accidentare și am stat trei luni departe de gazon. Tot ce puteam face era să mă antrenez. Trebuie să trec peste această perioadă proastă", a completat atacantul Craiovei. 

Andrei Ivan disputat 11 meciuri în acest sezon de Liga 1, dar a reușit să inscrie un singur gol. Forma slabă arătată de atacantul oltenilor i-a făcut pe oficialii din Banie să ia în considerare o despărțire de Ivan.

Andrei Ivan, aproape de un împrumut la FC Argeș

Lui Ivan i s-a propus un împrumut la lanterna roșie din Liga 1, FC Argeș. Din mai multe motive, mutarea nu s-a mai concretizat. 

Reclamă

”Nu e adevărat că Andrei Ivan vine la Pitești. În primul rând, noi nu putem să dăm salarii ca la Craiova. Dar el e un jucător foarte valoros”, a explicat Jean Vlădoiu, managerul general al celor de la FC Argeș.

Andrei Ivan era vândut de Universitatea Craiova în 2017 la FC Krasnodar pentru 3 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în Rusia și a fost împrumutat la Rapid Viena. Craiova a plătit 1.5 milioane de euro ca să îl răscumpere pe Andrei Ivan de la Krasnodar. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și