Închide meniul

"Va sparge piaţa transferurilor!" Fotbalistul care îi poate aduce lui Gigi Becali zeci de milioane de euro: "Va pleca pe o sumă cu multe zerouri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 18:54

"Va sparge piaţa transferurilor!" Fotbalistul care îi poate aduce lui Gigi Becali zeci de milioane de euro: "Va pleca pe o sumă cu multe zerouri"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Octavian Popescu este revelaţia sezonului în Liga 1. Puştiul i-a luat ochii şi lui Gigi Becali, care l-a comparat cu Gică Hagi. Adrian Porumboiu crede şi el că Octavian Popescu va valora zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi mențin afirmația. Singurul care va sparge piața transferurilor este Octavian Popescu, copilul, nu Lampard. Va fi cel mai mare fotbalist pe care îl așteaptă România.
Va pleca pe o sumă cu multe zerouri. După ce îl vedem că joacă meci de meci, cifrele prezentate se vor confirma. Poate să dea lovitura cu copilul ăsta. Va fi un adevărat succes
.” a spus Porumboiu pentru realitateasportiva.net.

Gigi Becali, despre Octavian Popescu

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Este vorba de puştiul minune Octavian Popescu pe care îl consideră un "adevărat geniu".

Cota lui Octavian Popescu, noul puști minune al echipei pregătite de Toni Petrea, a crescut de 7 ori în câteva luni. Popescu era cotat la începutul sezonului la 50.000 de euro, iar acum, transfermarkt.com i-a stabilit o cotă de 350.000 de euro.

Becali a decis să-i pună o clauză de 100 de milioane de euro. Octavian Popescu mai are contract cu FCSB până în 2024.

Reclamă

"Cel mai mare jucător român din toate timpurile care a fost este Hagi. Jucători ca Hagi, ca Messi, ca Neymar sunt geniali.

Eu zic că al doilea geniu va fi Popescu. Am vorbit cu Meme când era în cantonament. Mi-a zis că este peste toţi. Şi peste seniori este Octavian Popescu. Ăsta e jucător fenomen. O să demonstrez şi o să fac un transfer de 40 de milioane şi o să va închid gura", a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și