Închide meniul

Aleix Garcia a anunţat că pleacă de la Dinamo şi şi-a luat adio pe reţelele de socializare: "Mi-am câştigat libertatea"

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 16:39

Reclamă
Aleix Garcia a anunţat că pleacă de la Dinamo şi şi-a luat adio pe reţelele de socializare: "Mi-am câştigat libertatea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Aleix Garcia ar fi dorit de FCSB

Aleix Garcia este unul dintre cei mai titraţi jucători care au venit în Liga 1. Dinamo a anunțat oficial despărțirea de Aleix Garcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus pe un salariu uriaș în luna octombrie, spaniolul a fost dezamăgit de tratamentul şefilor din Ștefan cel Mare. Imediat după, postarea a dispărut de pe contul oficial de Facebook al alb-roşiilor.

  • Răzvan Raţ e invitatul lui Cătălin Oprişan , în ediţia de marţi a emisiunii AS.ro LIVE, ce poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Acum, chiar jucătorul a confirmat faptul că a plecat de la Dinamo. 

"Salutări tuturor,
Cu această scrisoare, doresc să vă informez că astăzi am ajuns la un acord amiabil cu Dinamo, pentru a-mi obține „libertatea”.

Aș dori să le urez noroc clubului și fiecăreia dintre persoanele care fac parte din el.
În mod evident, mi-ar fi plăcut ca sezonul să se desfășoare diferit, dar până la urmă a fost o experiență bună.

Reclamă

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru felul în care s-au comportat cu mine de când am ajuns în oraș. Vă mulțumesc tuturor!", a scris Aleix Garcia pe reţelele de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleix Garcia (@aleixgarcia97)

Aleix Garcia a jucat la Manchester City

Aleix Garcia a trecut și pe la Manchester City, echipă pentru care a reușit un gol într-un duel de Cupă în septembrie 2016. Mijlocașul a evoluat la toate reprezentativele de juniori ale Spaniei, însa nu a fost vreodată convocat la echipa mare. Garcia are 23 ani și valorează 2 milioane de euro, conform transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și