Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV Edi Iordănescu cere transferuri la CFR! Pe ce jucători a pus ochii tehnicianul campioanei

Silviu Corneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 12:16

Reclamă
VIDEO EXCLUSIV Edi Iordănescu cere transferuri la CFR! Pe ce jucători a pus ochii tehnicianul campioanei

AS.ro

Edi Iordănescu este tehnicianul celor de la CFR Cluj

CFR s-a despărţit deja de doi jucători şi ar mai putea pierde încă doi, iar Edi Iordănescu cere urgent întăriri. Campioana va juca în primul meci din acest an cu Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Aş mai dori 1-2 jucători de profil ofensiv. Au plecat doi, e posibil să mai plece unul, deja e mult să spun că ar mai putea să plece şi al doilea pentru că nu a venit încă nimeni.

Nu aş vrea să greşim. Aş vrea să alegem ce trebuie. Avem nevoie de jucători care să aducă un impact imediat. Dacă vom anunţa măcar un nume zilele următoare, eu aş fi fericit", a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu a pus ochii pe jucătorii de la Dinamo

Iordănescu a lăsat de înţeles că trei jucători de la Dinamo sunt interesanţi pentru CFR. Este vorba despre Paul Anton, Diego Fabbrini şi Juan Camara.

Reclamă

"Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Paul Anton, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Edi Iordănescu

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo.

E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi", a mai spus Edi Iordănescu la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO cu declaraţiile lui Edi Iordănescu

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și