Închide meniul

"Împreună vom face lucruri uluitoare!" Anamaria Prodan, declaraţii tari despre un antrenor pe care îl impresariază

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 6:15

"Împreună vom face lucruri uluitoare!" Anamaria Prodan, declaraţii tari despre un antrenor pe care îl impresariază

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îl laudă pe Florin Bratu

"Florin este ceva aparte. Un om incredibil. Un caracter incredibil, un profesionist desăvârșit! Sunt mândră să am un om și un antrenor ca el în portofoliu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu e impresariat de Anamaria Prodan

Îi mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Împreună vom realiza lucruri uluitoare", a spus Anamaria Prodan, citată de prosport.ro. 

Florin Bratu este un fost internaţional român care s-a retras din activitatea de fotbalist în 2013. Peste numai un an, Bratu şi-a început cariera de antrenor la echipa a doua a lui Dinamo

Concordia Chiajna este ultima echipă antrenată de Florin Bratu. Fostul golgheter din Ştefan cel Mare le-a mai pregătit pe Dinamo, Aerostar Bacău sau Turris Turnu Măgurele. 

”L-am semnat ultima oară pe Florin Bratu, atât de dedicat şi de serios, exact cum visez eu un antrenor. Să nu-mi apară prin ziare cu nimic, să nu-l văd beat pe undeva, să nu-mi apară cu femei uşoare, să nu facă beţii şi chefuri cu jucătorii, să-l vadă jucătorii beat. Mă uit la antrenorii mei şi toţi sunt exemple demne de urmat”, a spus Anamaria Prodan, cu câteva luni în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 VIDEOPAOK – AEK 3-2! Derby nebun, live în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a revenit în lupta la titlu, „salvat” de un gol în minutul 90 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și