Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB, "mină de aur" pentru Botoşani. Suma uriaşă încasată de moldoveni. Iftime şi-a permis chiar şi să îl refuze pe Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2021, 8:21

EXCLUSIV | FCSB, "mină de aur" pentru Botoşani. Suma uriaşă încasată de moldoveni. Iftime şi-a permis chiar şi să îl refuze pe Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a plătit 3,4 milioane de euro lui FC Botoşani în ultimii patru ani

Gigi Becali are "abonament" la transferuri de la FC Botoşani. Clubul din Moldova a trimis la FCSB şapte jucători în ultimii patru ani. Roş-albaştrii au achitat în total aproximativ 3,4 milioane de euro! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruţ, transferat de FCSB la fel ca Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan este cel mai scump de pe listă. A costat 700.000 de euro, la fel ca Răzvan Oaidă şi ca noul transfer, Denis Haruţ. Becali a mai plătit încă 400.000 de euro pentru a răscumpăra 10% din drepturile federative ale lui Moruţan. 

La fel ca la Moruţan, pentru care Botoşani a păstrat alte 10 procente dintr-un viitor transfer, Iftime a rămas cu 20% din drepturile asupra lui Haruţ. Cota acestuia ar putea exploda la FCSB. El joacă la naţionala de tineret, iar Rădoi îl poate promova şi la naţionala mare.

"E un jucător foarte interesant şi care poate să crească. Cu siguranţă o să fie spre naţionala mare a României", îl laudă impresarul Florin Vulturar.

FCSB a adus şapte jucători de la FC Botoşani, în ultimii patru ani 

Valeriu Iftime l-a refuzat pe Gigi Becali pentru transferul lui Chindriş

Vulturar spune că negocierile pentru Haruţ au fost printre cele mai dificile purtate cu Becali.

Reclamă

"Într-un final s-a închis toată telenovela cu Denis. E jucătorul FCSB-ului. Am făcut actele, cluburile, şi rămâne să ajungă jucătorul la Bucureşti să semneze şi el contractul", a anunţat agentul lui Haruţ.

Botoşani şi-a permis să îl şi refuze pe Becali. Acesta l-a vrut şi pe Chindriş, dar Iftime a pus afacerea în aşteptare, cel puţin până la finalul sezonului.

"În momentul de faţă am înţeles de la domnul Valeriu (n.r. Iftime) că nu se mai pune problema să plece Chindriş", a mai declarat Vulturar, la Antena Sport. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și