Închide meniul

Ultimul transfer de la FCSB a convins deja. Mesaj puternic pentru Rădoi: "Eu îl văd la națională"

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 18:37

Reclamă
Ultimul transfer de la FCSB a convins deja. Mesaj puternic pentru Rădoi: "Eu îl văd la națională"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruț a ajuns la FCSB

Transferul lui Denis Haruț la FCSB s-a finalizat după ce Gigi Becali și Valeriu Iftime au purtat negocieri intense. Fotbalistul de 21 de ani a fost lăudat de Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Coitoru, despre începuturile lui Denis Haruț

”Sunt mândru că am ajuns să dau jucători la CFR Cluj, FCSB, Craiova, sunt foarte fericit pentru copil, pentru Haruț. Sunt fericit că un copil, care acum un an și jumătate a reînceput fotbalul după o perioadă foarte grea în viața lui, a ajuns acum la una dintre cele mai bune echipe din România. Îl știam de când era junior la Timișoara si am crezut în el de când l-am văzut", a afirmat Croitoru pentru Digi Sport. 

Denis Haruț a crescut la juniorii lui ACS Poli Timișioara. El a strâns 33 de meciuri pentru echipa mare a bănățenilor.

"A avut momente foarte dificile la Timișoara. Se antrena 8 ore, mânca la caserolă, se schimba într-o baracă, lucruri care te pot afecta. Sunt unii oameni care se pot juca cu soarta unui copil doar din ambiție, ca sa arate că sunt mari deși nu au realizat nimic.

A avut un contract, n-a vrut să-și micșoreze salariul când a retrogradat echipa în Liga 2, a fost trimis să se antreneze singur, avea contract cu 8 ore pe zi. Se antrena 4 ore, cu o pauză, și iar 4 ore. M-a ascultat, a venit la Botoșani, și uite acum", a spus antrenorul lui Botoșani

Reclamă

Denis Haruț a retrogradat cu ACS Poli Timișioara în Liga 2 în 2018. După doar un an petrecut în divizia secundă, acesta s-a transferat gratis la FC Botoșani.

Marius Croitoru îl vrea pe Haruț la naționala mare

Marius Croitoru a vorbit și despre viitorul lui Haruț. Este de părere că Mirel Rădoi ar trebui să-l ajute să facă pasul la naționala mare.

"El ajunsese la un moment în care trebuia să facă un pas în față, să aibă meciuri internaționale, să ajungă la naționala mare. Eu îl văd fundaș central, acolo va juca în viitor. Nu aveam în calcul plecarea lui la FCSB, eu îl vedeam în străinătate, dar asta e viața.", a completat Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Haruț a evoluat pâna acum doar pentru reprezentativa de tineret a României. Fundașul a debutat în victoria cu 3-1 din Finlanda, de pe 4 septembrie 2020. În total, acesta a strâns patru apariții pentru naționala U21.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și