Închide meniul

"Moruţan, un fotbalist mai complex decât Ianis Hagi!". O fostă glorie a lui Dinamo o ironizează pe FCSB. "Dacă avea ofertă de 7 milioane, era plecat!"

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 16:29

Reclamă
"Moruţan, un fotbalist mai complex decât Ianis Hagi!". O fostă glorie a lui Dinamo o ironizează pe FCSB. "Dacă avea ofertă de 7 milioane, era plecat!"

Hepta

Olimpiu Moruţan este condiderat un jucător mai complex decât Ianis Hagi, de către Dănuţ Lupu

Gigi Becali a spus că Olimpiu Moruţan a avut ofertă de 10,5 milioane de euro din Emiratale Arabe Unite. Dănuţ Lupu l-a ironizat însă pe şeful FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu: "Moruţan, un jucător mai complex decât Ianis"

"Eu cred că dacă FCSB avea o ofertă de 7-8 milioane de euro, Moruțan era plecat deja. M-aș bucura să văd jucători români vânduți pentru 15 de milioane, dar trebuie să fim realiști. 

Eu am spus că Moruțan îmi place foarte mult și că este peste Ianis. Dacă Moruțan ar fi primit încrederea pe care a primit-o Ianis… eu cred că este un jucător mai complex decât Ianis", a spus Dănuţ Lupu, la Digi Sport.

De ce nu a mai plecat Olimpiu Moruţan în Emiratele Arabe Unite

Olimpiu Moruţan a fost dorit de Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, unde ar fi putut câştiga un salariu uriaş, de două milioane de euro pe an. Becali a pus însă capăt negocierilor. 

"- În momentul de faţă e blocat transferul. Clubul din Emirate, am înţeles de la domnul Becali, nu vrea să mai măreasca oferta.
-10 milioane de euro?
-Da, da"
, a povestit impresarul Florin Vulturar, la Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și