Închide meniul

EXCLUSIV | ”Nu pleacă!” Olimpiu Moruțan ratează salariul uriaș de două milioane de euro. Ce trebuie să facă pentru a deveni fotbalist

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 9:50

Reclamă
EXCLUSIV | ”Nu pleacă!” Olimpiu Moruțan ratează salariul uriaș de două milioane de euro. Ce trebuie să facă pentru a deveni fotbalist

Hepta

Olimpiu Moruțan nu pleacă de la FCSB

”Părerea mea e că nu pleacă. El trebuie să facă performanță cu FCSB, în cupele europene. După aceea, pleacă în Europa, asta dacă vrea să devină fotbalist”, a spus Iftime, pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Olimpiu Moruțan

Gigi  Becali a primit ofertă de 10.5 milioane de euro pentru Moruțan, dar a cerut 15 milioane de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior. Șeicii nu au revenit cu o altă propunere, astfel că patronul roș-albaștrilor e decis să îl păstreze, pentru a-și îndeplini obiectivele. 

"Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el. 

Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a spus Gigi Becali. 

Reclamă

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB pentru 700.000 de euro 

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%.

Oferta de la Al Jazira a venit după o primă jumătate de sezon bună pentru Olimpiu Moruțan, care a înregistrat trei goluri și 10 assist-uri în 14 meciuri de Liga 1. Cota de piață a jucătorului este 1.3 milioane de euro, conform Transfermarkt. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și