Închide meniul

Marius Șumudică a ratat un salariu uriaș din cauza unui test fizic. ”Ne-am pregătit două zile, dar el nu avea capacitatea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 5:37

Marius Șumudică a ratat un salariu uriaș din cauza unui test fizic. ”Ne-am pregătit două zile, dar el nu avea capacitatea”

Profimediaimages

Marius Șumudică a ratat un super-transfer în China

”Eram amândoi la Rapid în 1999 și l-am convins cu greu pe Mircea Lucescu să ne lase să mergem în China. Șumi era golgeter, dar a zis că nu merge singur, i-a convins pe cei de la Dahlian Wanda să merg și eu cu el. Am plecat împreună în China unde era obligatoriu testul Cooper, altfel nu puteam fi legitimați. Ne-am pregătit vreo 2 zile, apoi să dăm testul, eu fără probleme, el nu avea capacitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era impresarul Florin Iacob cu noi, ne striga că nu suntem în timp, hai mărește, hai Șumi, hai că sunteți în întârziere. La un moment dat, Șumi mi-a zis: du-te tu, că vedem noi cum facem. Alerg puțin, mă uit după Șumi, era pe turnantă!

Marius Șumudică a ratat un salariu uriaș în China

El avea alte calități, era jucător de fața porții, nu era de anduranță. Eu nu aveam probleme cu alergarea. Oricum, chinezii au zis că rezolvă ei cu federația, și-l doreau mult pe Șumi, el era fabulos la finalizare, cu stângul, cu dreptul, avea lovitură de cap.

Iar chinezii dădeau bani frumoși. La Rapid aveam contracte de 15-20 de mii dolari pe an, acolo erau de vreo 20 de ori mai mari. Ne-am întors în România, chiar la celebrul meci cu FC Național când l-a fugărit Gino Iorgulescu pe Zotta! A fost apoi returul, am câștigat campionatul cu Rapid, iar Șumudică a fost golgeterul ligii”, a povestit Bogdan Andone, la DigiSport.

Antrenorul anului 2020 în Turcia a rămas astfel la Rapid și a câștigat, în stagiunea 1998-1999, al doilea titlu din istoria giuleștenilor. El a fost și golgheterul echipei și a plecat apoi la Maritimo, în Portugalia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și