Închide meniul

Gigi Becali l-a convins pe Budescu să vină la FCSB: "I-am zis pe ce post va juca. Mi-a zis: ‘nea Gigi, vreau să fac asta!’" Când se face transferul stelar

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 19:45

Reclamă
Gigi Becali l-a convins pe Budescu să vină la FCSB: "I-am zis pe ce post va juca. Mi-a zis: nea Gigi, vreau să fac asta!" Când se face transferul stelar

Constantin Budescu, din nou titular la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Budescu mai are contract cu Astra până la vară. Iar Becali vrea să îl ia gratis la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am vorbit eu cu Budescu. El a spus, da nea Gigi. I-am zis, vii, tu vei juca doar atacant 9 fals. În plus de asta, vei sta cu mine faţă în faţă şi cu Meme şi cu antrenorul, şi vei promite că nu vei comenta la antrenamente. Şi faci antrenamente până mori.

Şi a zis, nea Gigi, eu o să fac. Şi el parcă strâmba din nas, nu îi convenea. El era de acord, dar mai are 6 luni. Şi am întrebat la Astra. Domne, el costă 900.000 de mii de euro. Păi de ce să stau 900.000 de euro dacă pot să îl iau la vară gratis. Am de gând să îl iau", a spus Gigi Becali la Digisport.  

Budescu, liber să plece de la Astra

Budescu poate pleca de la Astra. A anunţat-o chiar Dani Coman, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AS.ro. FCSB l-a mai luat de la Astra pe Risto Radunovic. Pe Budescu, Astra a cerut aproape un milion de euro. 

"Orice jucător este transferabil. În ultimii ani am transferat mulți jucători. Am obținut sume importante. Am găsit de fiecare dată variante să-i înlocuim.

Reclamă

Nu va fi nicio problemă, orice jucător este transferabil contra unei sume normale pentru valoarea lui", a spus Dani Coman pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și