Închide meniul

Loviturile pregătite de Gigi Becali. Patronul FCSB a încercat să transfere doi jucători de la Hagi: "Dacă nu vrea, nu am ce să fac!"

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 15:31

Reclamă
Loviturile pregătite de Gigi Becali. Patronul FCSB a încercat să transfere doi jucători de la Hagi: "Dacă nu vrea, nu am ce să fac!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a încercat două transferuri de la Viitorul

Aș vrea să transfer jucători români. Aș lua de la Viitorul, dar zi-mi tu pe cine? Ghiță? Da, e un fotbalist bun. Și Boboc e un jucător bun. Am discutat cu Gică, la un moment dat, dar nu a vrut să vândă. Dacă nu vrea, eu nu am ce să fac. Fiecare are strategia lui și eu respect asta. Și eu am strategia mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziceau unii că nu mă pricep la fotbal… Așa cum nu mă pricep, am oferte de milioane de euro pentru jucători. Olaru a confirmat, Man a confirmat, Moruțan a confirmat, Coman a confirmat.

E greu să faci ce am făcut eu, acum se lămuresc mulți. Să câștigi trofee atâția ani, să mergi în Europa. Se conving când văd că Rapid e unde e, Dinamo e la un pas de faliment”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Gigi Becali, ţinut în joc de glezne de Valeriu Iftime

Gigi Becali se află în negocieri şi pentru transferul lui Denis Haruţ de la Botoşani. Florin Vulturar, agentul jucătorului, a anunţat că negocierile pentru transferul lui Denis Haruţ la FCSB s-au blocat. Asta, deşi Gigi Becali şi Valeriu Iftime au bătut palma la un moment dat.

Sunt căzute negocierile, s-au blocat deocamdată. Domnul Iftime a dat ok-ul, apoi s-a răzgândit, acum sunt blocate tratativele. Nu e diferență mare între suma cerută de domnul Iftime și cea oferită de Gigi Becali.

Reclamă

La un moment dat chiar s-a ajuns la un acord, apoi domnul Iftime s-a răzgândit. Undeva la 600.000 de euro era suma atunci pentru care ajunseseră de acord părțile”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și