Închide meniul

EXCLUSIV | "Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis". "Perla" lui Gigi Becali îl va face uitat pe mijlocaşul lui Rangers

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2021, 18:25

Reclamă
EXCLUSIV | "Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis". "Perla" lui Gigi Becali îl va face uitat pe mijlocaşul lui Rangers

ProfimediaImages

Ianis Hagi a convins pe toată lumea în Scoţia

Mijlocaşul celor de la FCSB are o ofertă uriaşă şi ar depăşi cea mai mare sumă de transfer a lui Ianis, 4.7 milioane de euro. 10.5 milioane oferă arabii pe "perla" lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentaţi români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis", a spus Iftime, pentru AntenaSport. 

Pe de altă parte, Iftime l-a sfătuit pe Becali să nu îl vândă în această iarnă pe Moruţan. Asta chiar dacă moldovenii au păstrat 10% dintr-un transfer ulterior. Altfel spus, Iftime ar încasa un milion de euro dacă mijlocaşul pleacă de la FCSB.

Salariu uriaş pentru Olimpiu Moruţan 

Conform surselor AntenaSport, salariul oferit mijlocaşului de la FCSB este unul de-a dreptul uriaş: două milioane de euro. Echipa care îl vrea pe Moruţan este patronată de emirul care deţine şi Manchester City, dar şi alte multe echipe din Europa. Astfel, nu este exclus ca acesta să nu rămână în Emirate în urma transferului.

Mijlocaşul de 21 de ani e cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat 3 goluri şi a oferit 10 pase decisive, în cele 16 meciuri disputate în toate competiţiile, în tricoul celor de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și