Închide meniul

EXCLUSIV | "Cine vine la Dinamo, direct la puşcărie se duce!" Dragomir anunţă apocalipsa: "Vai de mama lor, săracii, dacă nu aduc banii"

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 12:42

Reclamă
EXCLUSIV | "Cine vine la Dinamo, direct la puşcărie se duce!" Dragomir anunţă apocalipsa: "Vai de mama lor, săracii, dacă nu aduc banii"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dumitru Dragomir

Pablo Cortacero a promis în Adunarea Generală că va aduce 1.500.000 milioane de euro la club. Dragomir nu-i vede bine pe spanioli dacă nu se vor ţine nici acum de promisiune. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Domne, eu cred că va aduce banii pentru că dacă a venit şi a promis în Adunarea Generală, înseamnă că face rost de undeva, un împrumut. Dacă nu, vai de mama lor săracii", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AS.RO.

În caz contrar, Dumitru Dragomir spune că Dinamo poate avea soarta Rapidului.  

"Dacă nu se găseşte cineva să îi preia se duc în Liga 4, cum a făcut Rapidul. Scrie puşcărie pe Dinamo. Cine vine la Dinamo, direct la puşcărie se duce. Păi datoriile şi ce se întâmplă la Dinamo? Păi de ce a fugit Bălănescu? De sărăcie.  Dinamo, în situaţia de faţă, nu poate fi luată decât de suporteri", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Maccarone s-a alăturat proiectului DDB

Massimo Maccarone, coşmarul lui FCSB din semifinala Cupei UEFA din 2006, s-a alăturat proiectului DDB pentru a o salva pe rivala roş-albaştrilor. Italianul spune că a jucat "câineşte" în meciul de acum 14 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă.

Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit", a spus Maccarone, într-un comunicat postat de fanii lui Dinamo pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:51

Jude Bellingham îl aşteaptă pe Kylian Mbappe cu braţele deschise la Real Madrid: „E singurul lucru care ne lipseşte”

8:41

Veste uriașă pentru FCSB, după ce Real Madrid a câștigat Champions League! Culoar ideal în preliminarii. Posibilii adversari

8:27

Florentino Perez l-a depăşit pe Santiago Bernabeu şi nu vrea să se oprească! „Avertismentul” preşedintelui lui Real Madrid

8:11

Ce mesaj a apărut pe contul Barcelonei, imediat după ce Real Madrid a câștigat pentru a 15-a oară UEFA Champions League

0:21

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și