Închide meniul

FCSB a ratat un fundaș de peste 2.000.000 de euro! Jucătorul a recunoscut tratativele

Silviu Corneanu Publicat: 27 decembrie 2020, 10:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Reclamă
FCSB a ratat un fundaș de peste 2.000.000 de euro! Jucătorul a recunoscut tratativele

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Burcă este acum unul dintre cei mai buni fundași centrali din țară și susține că a ales CFR, în detrimentul FCSB, pentru Dan Petrescu. Acum, tehnicianul a plecat de la ardeleni și este cerut de fanii englezi la Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă a recunoscut tratativele cu FCSB

Au fost discuţii cu FCSB, dar mi-am dorit foarte mult să vin la CFR, pentru că era echipa campioană, jucam în preliminariile Champions League, aveau un vestiar matur şi voiam să lucrez cu Dan Petrescu, un antrenor matur, şi să fur meserie de la dânsul”, a declarat Burcă pentru Look Sport.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Ajuns la 27 de ani, Burcă a fost cumpărat de CFR de la Botoșani, pentru 200.000 de euro.

21 de meciuri are Burcă pentru CFR, în toate competițiile, în acest sezon. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și