Închide meniul

LPF a anunțat echipa turului în Liga 1! Cine dă cei mai mulți jucători și marea surpriză 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 decembrie 2020, 12:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

LPF a anunțat echipa turului în Liga 1! Cine dă cei mai mulți jucători și marea surpriză 

Facebook Clinceni

Minge de fotbal din Liga 1

Echipa turului este dominată de FCSB. Tănase, Man, Moruțan și Cristea, sunt jucătorii liderului care au fost aleși de LPF în formația primei părți a campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la campioana CFR sunt doi jucători, Deac și Burcă, în timp ce de la Craiova sunt Bălașa și Cicâldău. Surpriza vine de la postul de portar, acolo unde a fost ales Vâlceanu, goalkeeper-ul celor de la Clinceni, revelația campionatului.

Echipa turului în Liga 1 (3-4-3)

Vâlceanu (Clinceni) – Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB)

Leo Grozavu și Ilie Poenaru sunt antrenorii turului în Liga 1

Leo Grozavu s-a remarcat prin modul cum a gestionat un lot solid, el fiind și singurul care a utilizat toate schimbările posibile. În plus, Sepsi OSK a încheiat etapa a 15-a cu al doilea cel mai bun atac din campionat, în 8 dintre meciuri jucătorul introdus pe teren de Grozavu reușind să puncteze decisiv (gol / assist).

Ilie Poenaru cel mai longeviv tehnician activ, a făcut din Academica o grupare de top 5, totul datorită unui joc foarte bine modelat tactic. A știut cum să se folosească de calitățile fiecărui jucător și să le pună în valoare în folosul grupului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și