Închide meniul

Secretul succesului la FCSB! Dennis Man, bucuros că Gigi Becali a ieşit din viaţa publică. "E mult mai bine pentru jucătorii tineri"

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 8:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Secretul succesului la FCSB! Dennis Man, bucuros că Gigi Becali a ieşit din viaţa publică. "E mult mai bine pentru jucătorii tineri"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, bucuros pentru retragerea lui Gigi Becali din viaţa publică

FCSB a terminat anul pe primul loc în Liga I, iar Dennis Man este cel mai bun marcator al campionatului. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a recunoscut că retragerea lui Gigi Becali din viaţa publică a fost un lucru benefic pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, despre retragerea lui Gigi Becali din viaţa publică: "Probabil că e mai bine aşa, vede şi dânsul asta"

"Probabil că e mai bine așa, vede și dânsul asta. Suntem mai liniștiți, dar asta nu înseamnă că nu suntem conștienți pentru ce echipă jucăm, ce tricou purtăm. Cred că fiecare jucător știe asta.
– Te timorau ieșirile lui de la TV? 
– Să fiu sincer, la început da! A fost un moment greu, puneam la suflet tot ce se scria despre mine. Acum m-am maturizat puțin, iau lucrurile bune așa cum sunt, iar pe cele negative caut să le transform în părți pozitive"
, a spus Dennis Man.

Vedeta lui FCSB crede că colegii mai tineri decât el au numai de câştigat pentru că nu sunt criticaţi de patron la televizor.

"Sunt tineri, știu ce am pățit eu când am ajuns aici. Iar ei sunt acum în acea situație. E mult mai bine pentru ei ca patronul să-i lase în place", a mai spus Dennis Man.

Dennis Man, ironizat de tatăl lui: "Nu te pricepi la nimic altceva, în afară de fotbal"

Dennis Man regretă că a lăsat şcoala pe locul al doilea şi a dezvăluit cum este "certat" de tatăl său.

Reclamă
Reclamă

"Am discuția asta mereu cu tatăl meu. Mai glumește cu mine. Îmi spune: 'Dacă nu reușeai cu fotbalul, să fii la un nivel bun, nu știu ce te făceai. Nu te pricepi la nimic altceva'. Așa îmi mai spune el.

Îi dau dreptate totuși, eu de mic m-am focusat pe fotbal. Pentru mine școala a fost pe locul 2, ceea ce nu-i un lucru bun. Nu recomand copiilor asta! Îi îndemn să facă o școală, să aibă o meserie, apoi fotbalul", a mai spus Dennis Man în Gazeta Sporturilor.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:02

Olympiacos, o nouă lovitură de senzaţie! Rivala lui Răzvan Lucescu a semnat cu un internaţional de top

16:45

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

16:36

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham: „La naţională m-a impresionat de multe ori”

16:31

Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”

16:23

Ionel Ganea, discurs surprinzător despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Zici că a omorât pe cineva!”

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și