Închide meniul

A ieşit cu scandal după şedinţa de la Dinamo! Bodyguardul lui Cortacero ar fi bătut un suporter la hotelul lui Negoiţă. A fost chemată poliţia: "Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi"

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 15:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
A ieşit cu scandal după şedinţa de la Dinamo! Bodyguardul lui Cortacero ar fi bătut un suporter la hotelul lui Negoiţă. A fost chemată poliţia: "Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fani Dinamo

UPDATE: Suporterii dinamoviști se organizează pe grupurile de Whatsapp și Facebook pentru acțiuni de răzbunare după evenimentele de astăzi. Jandarmeria a fost chemată pentru a asigura securitatea hotelului RIN, conform gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, la hotelul lui Ionuţ Negoiţă, acolo unde spaniolii au birourile, a izbucnit un scandal între un suporter şi spanioli. Scenele de violenţă au avut loc la scurt timp după ce Adunarea Generală a Acţionarilor s-a încheiat. 

"După ședință, Pablo Cortacero și ceilalți spanioli au mers la Rin. Au încă birourile acolo, Negoiță i-a lăsat până la 1 ianuarie 2021. Acolo a apărut unul dintre oamenii importanți din spatele proiectului DDB care a început să le reproșeze situația dezastruoasă de la club.

La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin”, a scris gsp.ro, citând o sursă de la faţa locului.

La hotelul deţinut de Ionuţ Negoiţă au fost chemate mai multe echipaje de poliţie. 

Reclamă

Suporterul lovit: "Clubul ăsta a ajuns un coş de gunoi"

Alex, suporterul agresat de unul dintre bodyguarzii lui Pablo Cortacero, a oferit o primă reacţie pentru sursa mai sus citată. 

"Nu vreau să vorbesc despre asta, te rog frumos. Ce mai contează?! Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc. Nu are rost să mai vorbim acum. Vorbim mai încolo", a spus Alecandru Anghel pentru sursa citată. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și