Închide meniul

Gigi Becali chiar se poate umple de bani! Ultimul jucător considerat "perla" de la FCSB: "Sper ca pe viitor va ajunge căpitanul echipei"

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 11:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Gigi Becali chiar se poate umple de bani! Ultimul jucător considerat "perla" de la FCSB: "Sper ca pe viitor va ajunge căpitanul echipei"

Hepta

Gigi Becali are un nou "produs de export"

"Mă bucur că îl văd pe Gabriel Simion în primul 11. Am spus de acum 3 ani că va fi căpitanul echipei, am spus-o de când era junior la FCSB, la grupa 1997-1998. Am spus că în 4-5 ani va ajunge căpitanul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Falemi: "Și la 12 noaptea dacă îl scoți pe teren e în formă"

Uite că acum e titular la echipa mare și a făcut un meci bun, din punctul meu de vedere, în față unui adversar dificil. Sper ca pe viitor va ajunge căpitanul echipei pentru că e genul de jucător care e un lider prin exemplu, nu vorbește mult, e similar lui Steven Gerrard, lider prin exemplul personal, prin ceea ce face pe teren, la antrenament.

Simion e genul de jucător pe care îl întorci cu cheia și poți să-l întorci cu spatele că joacă fotbal exemplar. Și la 12 noaptea dacă îl scoți pe teren e în formă. E un băiat foarte cuminte, foarte serios, l-am văzut în lunile în care am lucrat cu el și mă bucur foarte tare că a ajuns la echipa mare", a spus Nana Falemi, la Pro X.

Gigi Becali l-a lăudat pe Simion 

Gigi Becali spunea la începutul sezonului trecut că a auzit lucruri bune despre Gabriel Simion. "Surpriză mare, cică e foarte bun jucător!", exclama Gigi Becali înaintea începerii campionatului.

Mijlocaşul de 22 de ani cotat la 750.000 de euro a adunat 9 meciuri pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și