Închide meniul

Chindia – FC Argeş 2-2. Egal nebun la Târgoviște! Gazdele au avut un gol anulat în finalul partidei

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 12:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Chindia – FC Argeş 2-2. Egal nebun la Târgoviște! Gazdele au avut un gol anulat în finalul partidei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chindia este pe locul şase înaintea meciului de astăzi cu FC Argeş

FC Argeș a deschis scorul prin Șerban, dar Chindia a revenit cu 2 goluri în șase minute și a întors meciul. Piteștenii au egalat în minutul 72 prin Grecu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a reușit din nou să înscrie la una dintre ultimele faze ale meciului, dar arbitrul a întors faza pentru un offside care s-a dovedit corect.

Piteștenii își continuă parcursul fără victorie în ultimele șase etape, reușind doar trei puncte în acest interval. Ei o egalează pe Poli Iași în clasament.

LIVE SCORE Chindia – FC Argeş 2-2

Min. 90+4: S-a terminat meciul.

Min. 72: GOOOLLL FC Argeș! Grecu marchează superb după o pasă care îl găsește singur în careu.

Reclamă

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 41: GOOOLLL Chindia, 2-1. Dulca înscrie cu un şut superb din afara careului.

Min. 35: GOOOLLL Chindia, 1-1. Deslandes a deviat mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 34: GOOOLLL FC Argeş, 0-1. Şerban a marcat din penalty.

Min. 1: A început meciul

Chindia este pe locul şase, deşi a câştigat un singur meci în ultimele patru etape. Echipa din Târgovişte are una dintre cele mai puternice defensive. A adunat opt meciuri fără gol primit din cele 14 jucate până acum.

Emil Săndoi îşi înfruntă fosta echipă

FC Argeş este ultima clasată, fără victorie în ultimele cinci runde ale competiţiei. În acest interval, a obţinut doar două puncte. De asemenea, FC Argeş este singura echipă care nu a obţinut niciun succes pe terenul adversarilor.

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a fost jucătorul lui FC Argeş în perioada 1996-1998 şi i-a pregătit pe piteşteni tot două sezoane, între 2017-2019.

Echipele de start

Chindia Târgoviște (4-4-2): Aioani – Martac, Pițian, Bourama, Căpușă – Neguț, Iacob, Dulca, Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea

Antrenor: Emil Săndoi

Reclamă

FC Argeș: Greab – Matei, Leca, Deslandes, Mușat – Drăghici, Meza Colli, Șerban, Grecu –  Malele, Ndiaye

Antrenor: Augustin Eduard

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și