Închide meniul

VIDEO | Imagini controversate din ultimele zile din viaţa lui Diego Maradona! Petrecere cu alcool şi trabucuri, dar şi un flacon cu pastile

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 15:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
VIDEO | Imagini controversate din ultimele zile din viaţa lui Diego Maradona! Petrecere cu alcool şi trabucuri, dar şi un flacon cu pastile

Abaca Press via Hepta

Diego Maradona

Un filmuleţ controversat despre care se spune că este unltima petrecere dată de Maradona a devenit viral. În imagini se vede cum fostul mare fotbalist petrece cu trabucuri şi alcool. De asemenea, în imagini mai apare şi un flacon cu pastile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile ar fi fost filmate cu câteva zile ca Diego Maradona să fie operat pe creier. Maradona apare în clipul controversat alături de Mariano Castro. Acesta a stat lângă Maradona în Cuba, la o clinică de dezintoxicare. Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani.

Comorile ascunse ale lui Diego Maradona

Maradona a lăsat în conturi aproximativ 100.000 de dolari, potrivit surselor citate în presa internaţională. Dacă sunt luate în calcul şi proprietăţile şi bunurile deţinute de fostul mare fotbalist, averea acestuia ar ajunge la cel puţin 65 de milioane de dolari!

La scurt timp după moartea lui Maradona, într-un mic depozit din orașul Beccar, în Argentina, a fost descoperită "comoara ascunsă" a lui El Pibe d'Oro. Obiectele au călătorit de la Dubai la Buenos Aires după ce Maradona a plecat de la FC Fujairah.

Conform avocatului său, Matias Morla, citat de infobae.com, depozitul conține în jur de 200 de lucruri. În afară de mașini, toate obiectele au fost transportate în Argentina deoarece îi erau foarte dragi lui Diego.

Reclamă

Printre acestea, se numără tricouri semnate de la foști și actuali mari jucători, o scrisoare de la Fidel Castro, mingi de la Napoli, Boca Juniors și Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și