Închide meniul

EXCLUSIV | Dario Bonetti va fi noul antrenor al lui Dinamo. Când îl va înlocui pe Jerry Gane. Renegociază salariile jucătorilor

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2020, 10:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
EXCLUSIV | Dario Bonetti va fi noul antrenor al lui Dinamo. Când îl va înlocui pe Jerry Gane. Renegociază salariile jucătorilor

Hepta

Dario Bonetti va fi din nou antrenorul lui Dinamo

Bonetti se implică deja la gruparea din Ştefan cel Mare şi a început, alături de Doar Dinamo Bucureşti, să renegocieze salariile jucătorilor, unii dintre ei primind nişte sume uriaşe, dacă ţinem cont de situaţia de la club. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti a refuzat o ofertă avantajoasă pentru a prelua Dinamo

Chiar înainte de a reveni în ”Ștefan cel Mare”, Bonetti a avut o ofertă foarte tentantă din Africa, dar familia antrenorului italian nu a vrut să meargă pe ”continentul negru”

Se pare că Dario Bonetti își permite fără probleme să lucreze gratis, antrenorul din peninsulă neavând probleme cu banii, chiar și în contextul pandemiei. Acest lucru a fost confirmat și de Marius Niculae.

”Financiar stă foarte bine, din ceea ce știu, iar acum nu putea să refuze, pentru că Dinamo l-a ajutat să intre în istorie la Liberec”, a precizat ”Săgeată”.

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti a pregătit-o de două ori pe Dinamo, în 2009 şi 2012. Fostul jucător al lui AS Roma, AC Milan şi Juventus şi-a trecut în cv-ul de antrenor echipe din ligile inferioare din Italia, dar a trecut şi pe la maghiarii de la Sopron şi a fost selecţioner în Zambia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și