Închide meniul

Dănuţ Lupu, "artistul" de la mijlocul terenului: "Fumam două pachete". Ce îi spunea Mircea Lucescu pentru a-l lăsa să plece din cantonament

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 10:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Dănuţ Lupu, "artistul" de la mijlocul terenului: "Fumam două pachete". Ce îi spunea Mircea Lucescu pentru a-l lăsa să plece din cantonament

Hepta

Dănuţ Lupu fuma două pachete de ţigări pe zi

"Nu fumam trei pachete, dar două fumam. Sunt foarte mulți jucători care fumează. Balaci le suda mai rău ca mine, eu eram copil pe lângă el. Lăcătuș fuma. În generația mea, 80 la sută fumau. Chiar și Gică Hagi mai fuma o țigară, două. M-am lăsat acum 5 ani de fumat, atunci când am avut o pneumonie. De-atunci m-am lăsat și nu mai fumez. S-a putut… Mi-a spus Ăl de Sus să am grijă că "Vii la Mine".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu: "Plecam din cantonament. Știa lucrul ăsta și niciodată nu mi-a zis nimic"

Știți care e problema cu băutura? Eu am fost omul care bea un pahar de vin, dar îl bea la Vox Maris. Ceilalți se ascundeau. Toată lumea mă vedea pe mine și ziceau că eu sunt bețivul. Nu vreau să intru în contre, dar eu am fost mic copil la băutură față de alții de prin fotbalul românesc. Eu am rugat lumea care mă făcea bețiv să-mi zică și mie când m-a văzut beat. Îmi plăcea să stau.

Asta că plecam din cantonament. Știa lucrul ăsta și niciodată nu mi-a zis nimic. Îmi spunea doar atât: "Mâine am meci, dacă joci nu mă interesează ce faci!". Poate mi-a făcut un mare bine, dar și datorită lui mi-a făcut un rău, că m-a lăsat și mi-am făcut de cap. Plecam din cantonament, săream gardul pe la Rapid. La Săftica eram prea copil și atunci era bază militară, era greu să pleci de acolo", a dezvăluit Lupu, pentru gsp.ro. 

Dănuţ Lupu a driblat coronavirusul

Dănuţ Lupu a vorbit despre oamenii care l-au ajutat să scape de Covid-19. Printre ei se numără personaje importante din fotbalul românesc: Mircea Lucescu, George Copos, Cristi Borcea şi Gigi Becali.

"Nea Mircea este ca şi părintele meu, am rămas surprins plăcut de implicarea domnului Copos, căruia ţin să-i mulţumesc mult de tot, domnului Badea, lui Cristi (n.r. Borcea) şi adversarului meu în fotbal, lui Gigi Becali. Prin intermediul lui Meme Stoica a trimis pastile acasă, familiei. Îi mulţumesc foarte mult.

Reclamă

Am avut o perioadă de 7 zile de coşmar. În rest a fost ok. Nu le doresc nici măcar duşmanilor.

Am trecut iarăşi, cum am spus, am reuşit să driblez şi COVID-ul, sperăm că am scăpat de el. A fost cam cel mai greu dribling al meu. Când mi-a fost cel mai greu? După a 5-a zi până la a 12-a, urât. O cameră albă, doctorii îmbrăcaţi în alb. Am avut şi ghinionul de un domn care din 24 de ore 23 murea, cerea apă, vrea orice numai să facă scandal. Am stat singur până când a venit acest domn …

Sper din tot sufletul că s-a făcut bine, dar nu ştiu. Poate avea şi alte probleme, dar din 24 de ore 23 voia ceva", a spus Lupu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” Vezi toate știrile
Citește și