Închide meniul

"În Rusia, am jucat şi la -28 de grade!" Prepeliţă, nemulţumit de amânarea meciului de la Clinceni. "Şi mâine o să plouă"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 12:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"În Rusia, am jucat şi la -28 de grade!" Prepeliţă, nemulţumit de amânarea meciului de la Clinceni. "Şi mâine o să plouă"

captură Digi Sport

Terenul de la Clinceni nu a putut fi curăţat de apă, iar meciul cu FC Argeş a fost amânat

Academica Clinceni şi FC Argeş ar fi trebuit să joace astăzi de la 12:30. Ploia a făcut gazonul să fie inundat pe alocuri. Organizatorii s-au străduit să cureţe terenul, dar nu au reuşit nici după amânarea startului cu o oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliţă: "Eu am jucat şi la -28 de grade în Rusia"

Meciul a fost reprogramat pentru mâine, de la 11.30. Vedeta oaspeţilor, Andrei Prepeliţă, care este şi noul antrenor al lui FC Argeş, s-a arătat nemulţumit de decizie.

”Ne-a luat prin surprindere această situație, știam că plouă, dar nu ne așteptam să fie o asemenea intensitate. Sperăm să putem juca mâine, pentru că m-am uitat pe prognoză și e posibil să plouă și mâine. Eu am jucat și la -28 de grade în Rusia, nu mai simți diferența între -15 și -28 de grade”, a spus fostul jucător al lui Rostov, la Digi Sport.

Florin Gardoş: "Să depășim și noi momentul ăsta cu lopețile"

Şi gazdele ar fi preferat ca meciul să se desfăşoare. Fostul coleg al lui Prepeliţă de la FCSB, Florin Gardoş, a acuuat dur şi lipsa de organizare a cluburilor.

Reclamă

”Terenul se prezenta bine și ăsta e regulamentul, sperăm să putem juca mâine, să se oprească ploaia. Sperăm să depășim și noi momentul ăsta cu lopețile și să se investească în toate stadioanele, să fie încălzire și tot ce trebuie, să nu mai apară astfel de situații”, a declarat şi Florin Gardoș.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ Vezi toate știrile
Citește și