Închide meniul

"Vor fi KO total!" Dumitru Dragomir anunţă falimentul lui Dinamo. "Cine să plătească datorii de 30 de milioane de euro?!"

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 10:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
"Vor fi KO total!" Dumitru Dragomir anunţă falimentul lui Dinamo. "Cine să plătească datorii de 30 de milioane de euro?!"

Dumitru Dragomir îl consideră pe Toni Petrea cel mai bun antrenor din ţară

MMA / Niros Foto via Hepta

Dinamo a câştigat patru meciuri la rând în toate competiţiile. După 4-1 cu Poli Iaşi, "câinii" au urcat pe locul opt în campionat şi s-au apropiat de play-off. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Urmează falimentul! Nu se mai bagă nimeni la Dinamo"

Dumitru Dragomir i-a felicitat pe jucătorii antrenaţi de Gane, dar le-a transmis să se bucure cât mai pot. Fostul şef al LPF spune că Dinamo va avea de achitat şi o datorie uriaşă, de cel puţin 23 de milioane de euro, către Fisc.

"Mai joacă două meciuri și gata! Părerea mea e că după aceea urmează falimentul! Nu se bagă nimeni la Dinamo acum.

Când am auzit de datorii şi de procesul pentru 23 sau 24 de milioane de dolari  pe care ANAF-ul, Şerban Pop (n.r. fost vicepreşedinte ANAF) i-a redus-o. Că s-ar putea să vină şi aia, ultima lovitură. Atunci e KO total! De unde să scoţi 30 de milioane aiurea? Ştii ce datorii mai sunt pe la ăsta, pe la Negoiţă? Că nu ştii ce acte au făcut. Nu se bagă nimeni!

Șmecheria cu spaniolii e șmecherie românească! Înainte, când aveai datorii aduceai pe unul din afară și îi puneai datoriile în cârcă! A doua zi fugea în țările exotice. Dar s-au prins ăștia”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo s-au săturat de promisiuni

Jucătorii lui Dinamo au rămas în continuare neplătiţi şi s-au săturat de promisiunile acţionarilor spanioli.

"Nu am primit mesaj de la Cortacero ci de la avocaţii lui. Sunt aceleaşi promisiuni, tot spun că vin banii săpătămâna viitoare. Cum poţi mai crezi când au fost 7-8 promisiuni?", a spus Ante Puljic.

”Pe plan administrativ, nu mai e nimic de spus din păcate, vedem. Noi înecrcăm să le mulțumim suporterilor prin victorii și am încercat să le aducem un omagiu de fiecare dată când am înscrie pentru că ei demonstrează că sunt lângă noi", a spus şi Paul Anton.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și