Închide meniul

Alexandru Chipciu pune presiune pe Edi Iordănescu: "Am aceleași așteptări pe care le au și conducătorii"

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 17:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Alexandru Chipciu pune presiune pe Edi Iordănescu: "Am aceleași așteptări pe care le au și conducătorii"

SportPictures / George Ilinca via Hepta

Alexandru Chipciu

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Poli Iași și se menține în spatele celor de la FCSB și Craiova în clasament. Deac a fost eroul campioanei cu Iași. Alexandru Chipciu a spus că este o victorie importantă și a anunțat că Edi Iordănescu trebuie să aducă un nou titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu e nivelul din Europa League, dar e o victorie. Un moral bun, eu nu cred atât de mult în moral. E bine că am câștigat și pentru Edi e o victorie importantă. Cred că și în ultimul timp am avut un program infernal. Am așteptările care le au și conducătorii. Sper să câștigăm campionatul din nou. Sperăm să ne calificăm, de aceea mergem acolo să ne calificăm în primăvara europeană”, a spus Alexandru Chipciu.

Poli Iaşi – CFR Cluj 0-2. Victorie clară a campioanei la revenirea lui Edi Iordănescu

CFR Cluj a câștigat primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca tehnică și s-a impus fără emoții, cu 2-0, în fața celor de la Poli Iași. Partida nu a semănat în niciun fel cu eliminarea ardelenilor din Cupă care a dus la plecarea lui Dan Petrescu din Gruia.

Ardelenii au controlat mare parte a jocului, iar singura emoție pentru poarta lui Bălgrădean a fost la ocazia lui Andrei Cristea.

Golul 2 a fost unul controversat, Păun reușind să marcheze din acțiune, dar arbitrul a anulat reușita pentru fault la Debeljuh, iar Deac a făcut dubla din penalty.

Reclamă

CFR așteaptă acum duelul cu FCSB de săptămâna viitoare, în disputa de pe podiumul Ligii 1, dar mai întâi are meciul decisiv cu Young Boys Berna din Europa League, care se dispută joi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și