Închide meniul

Craiova dă asaltul pentru un jucător dorit de Gigi Becali la FCSB! Suma pregătită de olteni pentru transferul iernii

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 18:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Craiova dă asaltul pentru un jucător dorit de Gigi Becali la FCSB! Suma pregătită de olteni pentru transferul iernii

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Pe Valentin Gheorghe l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB. Mijlocaşul giurgiuvenilor este dorit este una dintre ţintele Craiovei pentru perioada de transferuri din iarnă, scrie Digisport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După accidentarea lui Elvir Koljic şi transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, Craiova i-a adus pe Ivan Mamut şi pe Reagy Ofosu. 

Craiova vrea să profite de situaţia contractuală a lui Valentin Gheorghe

Craiova vrea să profite de faptul că Valentin Gheoghe va intra în ultimele 6 luni de contract cu Astra şi să îl transfere pe o sumă mai mică la iarnă.

Astfel, oltenii au pregătit 250.000 de euro pentru Valentin Gheorghe. Suma este considerată una mică de Ioan Niculae, chiar dacă în vara anului viitor îl poate pierde gratis pe Valentin Gheorghe. 

Mijlocaşul a fost aproape şi de FCSB, chiar înaintea meciului cu Slovan Liberec. Valentin Gheorghe a marcat 5 goluri în cele 8 meciuri jucate pentru Astra. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și