Închide meniul

CFR Cluj a fost la un pas de faliment, în 2020. Dezvăluirea făcută de Cornel Dinu despre "salvatorul" Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 7:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

CFR Cluj a fost la un pas de faliment, în 2020. Dezvăluirea făcută de Cornel Dinu despre "salvatorul" Dan Petrescu

Hepta

Dan Petrescu a ajutat-o pe CFR Cluj

Chiar dacă a câştigat în 2020 1.7 milioane de euro, tehnicianul este cel care a repus CFR pe harta Europei şi a adus zeci de milioane de euro în conturile clubului, în ultimii ani, de când a preluat-o pe CFR (2017). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: "Dacă nu se califica în grupele Europa League, era faliment la CFR"

"Când îl ai pe Neluţu Varga la CFR Cluj, nu trebuie să ai pretenţii. Trebuie să te aştepţi la orice. E adevărat că au pierdut cinci meciuri din ultimele şase, a avut şi nişte probleme de componenţă. Nu ştiu dacă trebuia să se ajungă la aşa ceva, pentru o echipă care totuşi mai are şanse.

Paradoxal din ce am fost obişnuiţi în ultimul timp, dar de vreo două săptămâni discursurile lui Petrescu, în condiţiile astea, sunt nişte discursuri neaşteptat de paşnice, de împăcare, de înţelegere, de totul este frumos între noi.

Dacă nu se calificau în Europa League, la volumul ăsta de salarii de 1 milion de euro pe lună, pe care îl suportau, era faliment. Se vorbea deja despre probleme mari financiare la CFR Cluj la începutul sezonului şi s-au salvat prin aceşti bani care au venit de la Europa League", a spus Dinu, la Telekom Sport. 

Dan Petrescu îşi lasă secunzii să conducă CFR până la găsirea unui nou antrenor

Dan Petrescu şi Neluţu Varga s-au despărţit fără ca acea clauză de 2.5 milioane de euro să fie activată. "Bursucul" şi-a primit salariile la zi şi a luat şi o decizie prin care ajută clubul. 

Reclamă

Ţinând cont că, cel mai probabil, CFR nu va avea un nou antrenor până joi, Petrescu şi-a lăsat secunzii să pregătească meciul cu CSKA Sofia, unul decisiv pentru a păstra şanse la calificarea în şaisprezecimile Europa League.

După primele 4 meciuri disputate în Grupa A, AS Roma e pe primul loc (10 puncte) şi e urmată de Young Boys (7 puncte), CFR Cluj (4) şi CSKA (1). 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și