Închide meniul

Prima lovitură dată de Mircea Rednic la Viitorul. Pe cine aduce la clubul lui Gică Hagi

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 7:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Prima lovitură dată de Mircea Rednic la Viitorul. Pe cine aduce la clubul lui Gică Hagi

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Profimediaimages

Conform gsp.ro, Ionel Dănciulescu e apreciat de oamenii din conducerea Viitorului, iar discuţiile între cele două părţi ar urma să înceapă în următoarele zile. Danciu şi Rednic au o relaţie bună încă din 2007, atunci când au pus umărul la ultimul titlu câştigat de Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a semnat cu Viitorul pe 2 ani şi jumătate

Antrenorul de 58 de ani a semnat, marţi, un contract cu Viitorul, valabil pe doi ani şi jumătate. Cele două părţi au bătut palma la puţin timp după ce Gică Hagi s-a despărţit de Ruben de la Barrera. 

Obiectivul impus de cei doi Gică pentru fostul lor coleg de la echipa națională este calificarea în play-off-ul Ligii 1 din acest sezon.

”Aveți dreptate, Mircea Rednic este noul antrenor al Viitorului. A semnat pe doi ani și jumătate. Eu și Gică Hagi am ajuns la concluzia că este omul ideal să continue munca extraordinară a lui din acești zece ani! Am purtat o discuție în acest sens și ne-am convins că este omul potrivit.

Sperăm să avem succes și suntem convinși că am făcut alegerea bună. Mircea Rednic vine cu staff-ul lui și va colabora și cu o parte dintre antrenorii de la noi, care știu filosofia clubului”, a declarat Gică Popescu. 

Reclamă

Constănțenii sunt în acest moment pe locul 7 în clasament, la un singur punct de ocupanta poziției șase, UTA Arad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și