Închide meniul

Pablo Cortacero a făcut o nouă promisiune de milioane de euro! Actul prezentat celor din ”Programul DDB!” Împrumut de la o firmă cu capital de 3 lire sterline

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 6:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Pablo Cortacero a făcut o nouă promisiune de milioane de euro! Actul prezentat celor din ”Programul DDB!” Împrumut de la o firmă cu capital de 3 lire sterline

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Pablo Cortacero

Dinamo este obligată să achite, astăzi, suma de 164.000 de euro, ce reprezintă datoriile la zi ale clubului. În caz contrar, echipa riscă să fie depunctată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima găselniță a lui Pablo Cortacero este un document, fără valoare bancară, pe care l-a prezentat celor din board-ul DDB. Mai exact, Cortacero le-a arătat fanilor o hârtie prin care se împrumută de 1,5 milioane de euro pentru Dinamo, informează gsp.ro.

Firma care va oferi acest împrumut a fost înființată în 2019 și are sediul în Londra. Aceasta se angajează ca până pe 2 decembrie să vireze banii.

Oferta PCH, refuzată de spaniolii lui Dinamo! 

Situația de la Dinamo continuă să coboare din rău în mai rău. Contactați de spanioli pentru a ajuta clubul cu bani, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au oferit două variante salvatoare, ambele refuzate de către Pablo Cortacero & Co.

N-am stat pe gânduri. Nu ne-am gândit nici măcar la faptul că am fost dați jos de pe tricouri și mințiți în legătură cu motivele pentru care sigla DDB a fost înlăturată.

Reclamă

Nu ne-am gândit nici la faptul că proiectul nostru cu tricourile inscripționate cu numele suporterilor a fost blocat în mod intenționat de către actualul patron.
Aveam atâtea motive să răspundem scurt și deja clasic: ”Proxima semana” (săptămâna viitoare). Dar nouă ne pasă de Dinamo.

Din păcate, dorința noastră de a ajuta a nu a fost luată în considerare. Oferta înaintată prin ProgramDDB a fost declinată de către conducerea clubului”, au scris cei din PCH.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și