Închide meniul

Dinamo e cu un picior în prăpastie, dar un fost mare rival dă asigurări: "Jucătorii aduşi au calitate, ştiu cu mingea. Au antrenor bun"

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 7:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Dinamo e cu un picior în prăpastie, dar un fost mare rival dă asigurări: "Jucătorii aduşi au calitate, ştiu cu mingea. Au antrenor bun"

AS.ro

Mari probleme pentru conducerea lui Dinamo

"Văd că sunt neplătiţi, ştiu că am lucrat cu jucători neplătiţi, nu poţi să faci niciodată treabă. Prima întrebare când începe antrenamentul este când primim şi noi banii, când primeşti întrebarea asta ştii că tot antrenamentul e dat peste cap şi nu se mai întâmplă absolut nimic. Ştii ce se întâmplă în saptâmâna aia la antrenamente ce se întâmpla la meciuri, cât îi vezi de montaţi.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă toată săptămâna există doar întrebarea asta, e clar că antrenamentul nu e făcut cum trebuie, indiferent cât tragi de ei, nu poţi să faci antrenamentul, iar rezultatele sunt astea. Probabil că atunci când se vor pune la punct cu toate, atunci Dinamo va avea şi rezultate. Au antrenor bun şi jucători bun. Jucătorii aduşi au calitate, ştiu cu mingea. Luaţi individual, sunt jucători de calitate", a spus Panduru, la Telekom Sport. 

Situaţie dezastruoasă la Dinamo

Criza de la Dinamo este din ce în ce mai mare. Cosmin Contra pregătește meciul cu Viitorul fără staff medical, fizioterapeuți și analist video.

Staff-ul medical, fizioterapeuții și analistul video și-au dat demisia. Antrenorul Cosmin Contra a trimis un mail urgent către conducere, duminică, pentru a cere asistență medicală de specialitate la meciul cu Viitorul.

Dinamo are nevoie însă de sume mult mai mari, ca să nu fie piardă trei puncte în clasamentul Ligii 1. Datoria care trebuie achitată urgent până la finalul lui noiembrie este de 165.000 de euro către foștii angajați.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și