Închide meniul

EXCLUSIV | Mircea Rednic, în locul lui Contra la Dinamo? "De ce nu! A împrumutat, a fost doar un creditor"

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 7:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
EXCLUSIV | Mircea Rednic, în locul lui Contra la Dinamo? "De ce nu! A împrumutat, a fost doar un creditor"

Mircea Rednic, ameninţat cu schimbarea de la Dinamo

Profimedia

"Păi de ce să nu îl văd pe Rednic la Dinamo? L-aş vedea, de ce nu?! E dinamovist, dar depinde cine îl angajează. Rednic nu pierde niciun ban, din contră, el şi-a luat banii înapoi din drepturile de TV. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Rednic i s-au dat şi banii pe lojă, i s-au plătit şi lojele pe care le luase, el nu a pierdut. El nu a ajutat, el a imprumutat, a fost doar un creditor", a spus Prunea, la AntenaSport.  

Mircea Rednic, două oferte de "afară"

Totuşi, Rednic a anunţat că a refuzat deja oferte de la echipe de play-off din Liga 1, dar şi de la mai multe cluburi din liga secundă. Are acum o ofertă din Belgia, campionat unde a mai fost antrenor la Standard, Gent şi Mouscron.

"Eu sunt în discuții avansate cu două cluburi, dar nu din România. E unul din Golf și unul din Belgia. În România nu vreau, m-au căutat toți din Liga 2, în afara de Petrolul.

Și cei de la Rapid m-au căutat, dar le-am rugat să mă înțeleagă. Și din Liga 1 am avut, de la două echipe din primele șase, dar le-am spus că până în iarnă nu vreau să antrenez", a spus Rednic, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă

Ca antrenor, Mircea Rednic a câştigat două titluri în România, cu Rapid (2002-2003) şi cu Dinamo (2006-2007). Acesta din urmă e ultimul campionat adjudecat de "câinii roşii", de care Puriul s-a despărţit cu scandal anul trecut.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și