Închide meniul

VIDEO | "Suntem peste tot acasă!" Cum au sărbătorit jucătorii Rapidului cu fanii din Moldova. "Vă mulţumim!"

Mihai Ispas Publicat: 22 noiembrie 2020, 13:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
VIDEO | "Suntem peste tot acasă!" Cum au sărbătorit jucătorii Rapidului cu fanii din Moldova. "Vă mulţumim!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii Rapidului au motive de bucurie, au ajuns pe loc de play-off şi au fost felicitaţi de fani

Rapid a ajuns pe loc de play-off după ce s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Aerostar Bacău. Jucătorii au sărbătorit în Moldova cu un grup numeros de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ole, ole, mulţumim Rapidule!"

Jucătorii Rapidului au coborât în stradă şi au cântat minute bune cu suporterii care s-au străduit să respecte distanţa între ei. Antrenorul Mihai Iosif a primit un steag uriaş din partea unui suporter. Mai mulţi poliţişti i-au escortat pe giuleşteni şi au asistat la scenă.

"Suntem peste tot acasă!", "Haide, haide, Rapid, Giuleşti!", "Haide, Rapid! Haide, Real!", au fost scandările auzite, după ce s-a cântat în cor imnul clubului. "Vă mulţumim!", au spus jucătorii Rapidului, înainte să îşi continue drumul.

Bucurie mare a fost şi în autocar, iar rapidiştii au pus imaginile pe pagina de facebook a clubului.

Reclamă

Rapid a bătut-o pe Aerostar Bacău cu 3-2

Rapid a ajuns pe loc de play-off şi visează iar la promovare, după un start slab de sezon. Antrenorul Mihai Iosif a glumit pe seama interimatului său şi a spus că are tricou pe el, nu manta.

"Meci de suferinţă, am început perfect, am avut 2-0 repede. Ştiam că vom întâlni o echipă grea. Ne bucurăm şi sperăm să o ţinem tot aşa. Atmosfera este extraordinară, băieţii sunt descătuşaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Momentan suntem pe locul 4, o luăm step by step. Am tricou pe mine, manta nu am. Suntem bucuroşi să lucrăm la acest club, iar intensitatea emoţională este ridicată", a spus Mihai Iosif, după Aerostar Bacău-Rapid 2-3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și