Închide meniul

Adrian Mutu, star în presa din Anglia! ”Aș fi putut să câștig Balonul de Aur”

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2020, 18:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Adrian Mutu, star în presa din Anglia! ”Aș fi putut să câștig Balonul de Aur”

Zuma Press / Alex Morton via Hepta

Adrian Mutu, pe când juca la Chelsea

Mutu a ajuns la Chelsea în vara lui 2003, când gruparea de pe Stamford Bridge l-a cumpărat pentru suma de 22 de milioane de euro, de la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul român avea lumea la picioare, dar totul s-a destrămat exact atunci când părea pregătit să strălucească cel mai tare”, notează cei de la goal.com.

Adrian Mutu consideră că ar fi putut câștiga Balonul de Aur

Englezii amintesc și de o declarație a lui Mutu pe care acesta a dat-o în urmă cu ceva timp pentru Corriere dello Sport.

Dacă aș fi luat alte decizii în trecut, aș fi putut câștiga Balonul de Aur, la un moment dat. Nu aș vrea să mă gândesc la asta prea mult, totuși”, a spus Mutu pentru Corriere dello Sport in urma cu ceva timp. 

Reclamă

Cariera lui Mutu la Chelsea a început excelent. Apoi, golurile au dispărut, în timp ce Mutu s-a străduit să se adapteze la viața de vedetă din Premier League. După ce a fost depistat pozitiv cu cocaină, cariera lui a luat o nebunie inevitabilă”, au mai scris cei de la goal.com.

Cariera de jucător a lui Adrian Mutu

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și