Închide meniul

Corneliu Papură, convins că are viitor la Universitatea Craiova. Motivul pentru care nu își simte postul amenințat de Rădoi

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2020, 12:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Corneliu Papură, convins că are viitor la Universitatea Craiova. Motivul pentru care nu își simte postul amenințat de Rădoi

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură nu se teme că ar putea fi înlocuit

Papură a scăpat de griji după ce Mirel Rădoi a anunțat, la finalul meciului cu Irlanda de Nord, că nu este dispus să plece de la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corneliu Papură nu se teme că ar putea fi înclocuit cu Mirel Rădoi

"Eu sunt aici, nu mă deranjează aceste zvonuri. Cred că la orice echipă se vorbește de un antrenor sau altul. Ceea ce este foarte sigur, încerc să fac tot ce depinde de mine pentru a pregăti cât mai bine meciul de la Botoșani. Este singurul lucru pentru care mă concentrez.

Eu nu am plecat de la Craiova. Lucrurile pentru mine au mers la fel și fac tot ce depinde de mine să fac lucruri bune. Nu mă cramponez niciodată de negocieri atât timp cât cred că pot să fac lucrurile să meargă", a declarat Corneliu Papură.

Tehnicianul vicecampioanei a ținut să le transmită și un mesaj jucătorilor săi. 

"Tot timpul când este o schimbare de antrenor fiecare jucător își face gânduri că va fi rezervă. Nu cred că trebuie să își facă astfel de idei preconcepute", a mai spus antrenorul Universității Craiova.

Reclamă
Reclamă

Alb-albaștrii au pierdut două dintre ultimele trei meciuri din campionat și au coborât din poziția de lider. Au același număr de puncte cu FCSB, dar rivalii au golaveraj mai bun. Universitatea Craiova joacă sâmbăt la Botoșani, într-un meci care va fi în format LIVE TEXT, de la ora 19:30, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille! Kylian Mbappe e rezervă

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și