Închide meniul

Nu se tem toţi de Dinamo. "Dacă mă caută cineva din club, răspund!" Bonetti, gata să revină în România

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 10:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Nu se tem toţi de Dinamo. "Dacă mă caută cineva din club, răspund!" Bonetti, gata să revină în România

Dario Bonetti, gata să o antreneze din nou pe Dinamo

Facebook Dario Bonetti

Dario Bonetti nu a mai antrenat nicio echipă în ultimii patru ani, când a stat pe banca lui ASA Târgu Mureş şi spune că îi este dor de România, unde a întâlnit oameni minunaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bonetti aşteaptă un telefon de la Dinamo, dar pune condiţii

"Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale.

Nu înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Toată lumea era fericită. Fără bani nu poţi face nimic. Este important să ai bani pentru a începe acest proiect, să pui banii pe masă.

Iubesc fotbalul şi dacă exista o şansă, o evaluez, văd ce s-ar putea întâmpla. Aş vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioşi. Este foarte important să fii serios în viaţă, să respecţi ceea ce semnezi.

Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Îţi imaginezi? Dacă mă caută cineva din club răspund, sigur”, a spus Bonetti, la Sport.ro.

Reclamă

Bonetti a antrenat-o de două ori pe Dinamo

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti a pregătit-o de două ori pe Dinamo, în 2009 şi 2012. Fostul jucător al lui AS Roma, AC Milan şi Juventus şi-a trecut în cv-ul de antrenor echipe din ligile inferioare din Italia, dar a trecut şi pe la maghiarii de la Sopron şi a fost selecţioner în Zambia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și