Închide meniul

"Maratoniştii" de la FCSB! Au alergat mai mult decât vedetele lui PSG şi Manchester United. Cum au dat kilometrajul peste cap

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 6:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
"Maratoniştii" de la FCSB! Au alergat mai mult decât vedetele lui PSG şi Manchester United. Cum au dat kilometrajul peste cap

portPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui FCSB au ajuns să alerge ca cei din Champions League

Revenirea lui Thomas Neubert începe să dea roade. După patru luni de muncă alături de preparatorul fizic german, jucătorii lui FCSB au ajuns să alerge la nivelul echipelor de top ale Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB aleargă aproape 110 kilometri pe meci

La ultimele două etape de Liga 1, jucătorii lui FCSB au alergat în medie aproape 110 kilometri pe meci. Asta le-a adus victorii clare: 2-0 la Giurgiu, cu Chindia, și 4-1 cu Botoșani, pe Arena Națională.

Cifrele oferite de InStat şi publicate de gsp arată că FCSB a depăşit echipe precum Atletico Madrid, PSG şi Manchester United. În ultimele două etape din Champions League, Real Madrid şi Ajax au alergat cel mai mult: câte 111 kilometri pe meci. 

FCSB mai are de muncit ca să egaleze recordul actualului sezon din Champions League. Acesta a fost stabilit de Borussia Dortmund, 124 de kilometri, în meciul cu Brugge.

Thomas Neubert, salariu de două ori mai mare decât antrenorul principal

Thomas Neubert este cel mai bine plătit membru din staff-ul lui FCSB. El are un salariu de 10.000 de euro pe lună, dublu faţă de antrenorul principal Toni Petrea, scrie gsp.

Reclamă

De numele lui Neubert se leagă şi ultima prezenţă a lui FCSB în grupele Champions League, în 2013. Forma fizică de invidiat i-a adus lui FCSB şi un număr impresionant de goluri.

Roş-albaştrii au câştigat ultimele cinci etape de campionat, în care au marcat de cel puţin două ori în fiecare meci. FCSB este egala Craiovei pe primul loc, dar a înscris de două ori mai multe goluri, 28. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și