Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incendiare! Noii acționari de la Dinamo ar fi luat bani cu camătă. Vestea bună pe care le-o dă ”câinilor”

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 6:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incendiare! Noii acționari de la Dinamo ar fi luat bani cu camătă. Vestea bună pe care le-o dă ”câinilor”

Dinamo

Pablo Cortacero este conducătorul celor de la Dinamo

Mi-aș dori extrem de mult să cred în acest proiect. Să se rezolve situația financiară. Dar mi-e greu să mai cred asta. N-am văzut la niciun club important, nici din țară, așa ceva. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga, de exemplu, a preluat clubul, a dat niște bani, a plătit datorii, apoi a avut rezultate la CFR Cluj. E doar un exemplu din țară. Și mai sunt. În perioada Negoiță, echipa avea stabilitate financiară, salariile erau la zi.

Nu pot să cred că vii și preiei o societate, apoi deja te duci în datorii către terți în câteva luni. Au apărut zvonuri de astea, pe piață, că au ajuns băieții ăștia să ceară bani cu un anumit interes (n.r.- cu camătă), că nu pot să folosesc cuvântul”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Vin banii la Dinamo

Totuși, Ilie Dumitrescu le dă și o veste bună ”câinilor”. Acesta susține că în conturile echipei vor intra până miercuri 400.000 de euro, lucru pe care îl susține și Alex Couto.

Există un tip de adevăr în zona asta de a lua niște bani din altă parte. Dar am un mesaj pe telefon că există OP-uri și că banii vor intra până miercuri”, susține Ilie Dumitrescu.

Reclamă

Pablo Cortacero a preluat datorii uriașe de la Ionuț Negoiță

Din câte se pare, pentru a deveni acționar la Dinamo, Pablo Cortacero a moștenit datorii de peste 5 milioane de euro. Spaniolul a fost nevoit să ia de la Negoiță și firma Lotus SRL, cunoscută drept „coaforul de la Rin”, o societate care înregistra în bilanțul din 2019 datorii de 8 milioane de euro, anunță gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și