Închide meniul

Au cedat nervii la Dinamo! Scandal în vestiar la pauza meciului cu Astra. De la ce a pornit totul

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 10:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Au cedat nervii la Dinamo! Scandal în vestiar la pauza meciului cu Astra. De la ce a pornit totul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui Dinamo, aproape să se bată în vestiar

Dinamoviştii au fost aproape să se bată între ei, la Giurgiu. S-au îmbrâncit şi şi-au făcut reproşuri, scrie Gazeta Sporturilor. Scandalul ar fi pornit după ce jucătorii români le-au reproşat străinilor atitudinea, dar şi felul în care se comportă pe teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorii au intervenit şi au reuşit să oprescă cearta. Scorul era 0-0, dar egalitatea s-a menţinut şi la final, 1-1, iar Dinamo a rămas fără victorie de şase meciuri şi e penultima clasată.

Neagoe i-a ironizat pe străinii lui Dinamo

La final, noul antrenor al gazdelor, Eugen Neagoe, i-a ironizat pe străinii aduşi la Dinamo.

”Cel mai tare m-a supărat că nu am câștigat jocul. Cred că puteam, băieții au făcut un efort fantastic, am jucat împotriva unei echipe bune care a fost atât de lăudată după perioada de transferuri că s-au făcut transferuri de la City și Villarreal și n-au dat un șut pe spațiul porții în prima repriză unui copil pe care l-am debutat astăzi și a făcut-o foarte bine cu încredere, cu personalitate, mă refer la Popa”, a spus Neagoe

Mulţescu: "Nu pot să mă arunc cu capul în zid"

Mulţescu este dorit de conducere în locul lui Contra, care s-a decis să plece. Tehnicianul în vârstă de 68 de ani se teme însă de problemele pe care le va avea de gestionat şi nu ştie dacă va accepta să revină la Dinamo.

Reclamă

"Nu pot să mă arunc cu capul în zid. Am contribuit la salvarea echipei, acum iar să fiu pentru acest gen de probleme? Ne așezăm și vedem care o să fie datele problemei”, a spus Mulţescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și