Închide meniul

Marcel Răducanu l-a făcut praf pe Gică Hagi! "Declaraţia lui e o aberaţie. Unde sunt la nivel internațional fotbaliștii lansați de Academia lui?"

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2020, 7:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Marcel Răducanu l-a făcut praf pe Gică Hagi! "Declaraţia lui e o aberaţie. Unde sunt la nivel internațional fotbaliștii lansați de Academia lui?"

Sport Pictures via Hepta

Gică Hagi, criticat dur de Marcel Răducanu

"Să vedem și noi cât de tehnici suntem, fiindcă am văzut recent o declarație în țară că, de la mijloc în sus, avem jucători de clasă mondială. Păi, să vedem și noi clasa asta, că încă nu ne-a arătat-o nimeni! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţia lui Hagi, o aberaţie. Unde e clasa aia mondială, că asta se arată pe teren! Când dai declarații, trebuie să fii mai atent cu cuvintele, că te mai văd oameni și prin Germania și tresar toți la o asemenea enormitate. O fi tehnică, de exemplu, la Pușcaș, care, în Norvegia, a avut o fază în care a sărit mingea cinci metri din el? Dacă mi se întâmpla mie un moment ca ăla, ridicam mâna și mă ceream pe loc afară!", a spus Răducanu, la gsp.ro.

Marcel Răducanu: "Unde sunt la nivel internațional fotbaliștii lansați de Academia lui Hagi?"

Răducanu susţine că dintre toţi jucătorii produşi de academia lui Gică Hagi doar Răzvan Marin a ajuns la un nivel decent. Nici măcar Ianis Hagi nu l-a convins pe fostul mare internaţional. 15,48 de milioane de euro valorează întreg lotul Viitorului. Cea mai bună cotă o are Gabi Iancu (1,3 milioane de euro). 

"Îl apreciez pe Gică, îl aplaud pentru proiectul lui de la Viitorul, a fost un mare jucător, știu că ar face orice pentru a duce fotbalul românesc pe un drum corect, dar, nu vă supărați!, unde sunt la nivel internațional fotbaliștii lansați de Academia lui? 

În afara lui Răzvan Marin, care a început să joace și e la un nivel rezonabil, nu-mi mai vine în minte niciun nume care să se impună peste hotare. Aaa, a scos jucători buni la nivel de România, de Bulgaria, de Arabia, asta da! Dar nu pentru ligile puternice, Anglia, Spania, Italia, Franța, Germania. Asta ne spune realitatea, nu eu!", a spus Răducanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și