Închide meniul

Totul pentru a-l ţine pe Dan Petrescu! CFR Cluj vrea un fost atacant de la Borussia Dortmund

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 9:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Reclamă
Totul pentru a-l ţine pe Dan Petrescu! CFR Cluj vrea un fost atacant de la Borussia Dortmund

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu

Pus sub presiune de Dan Petrescu, Neluţu Varga a început să aducă jucători. După ce s-au înţeles cu croatul Ivica Zunic, ardelenii vor să îl aducă şi pe atacantul celor de la HJK Helsinki, Tim Vayrynen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul finlandez a fost cumpărat de Dortmund la vârsta de 21 de ani. Adus ca o mare speranţă, Vayrynen a jucat doar pentru echipa a doua a celor de la Dortmund. Ulterior, a fost cedat la Dynamo Dresda și Hansa Rostock. În sezonul 2018-2019 a evoluat în liga secundă a Olandei, la Roda Kerkrade.

Atacantul finlandez este aşteptat să ajungă la iarnă la echipa lui Dan Petrescu. 

Dan Petrescu, nemulţumit de campania de achiziţii

Dan Petrescu a cerut întăriri pentru a continua pe banca lui CFR Cluj. Deţinătoarea titlului are probleme atât în apărare, cât şi în atac. Ardelenii au înscris numai 12 goluri în primele 10 etape din Liga 1 şi ocupă ultima treaptă a podiumului. Niciun jucător nu a marcat mai mult de două goluri.

"E greu să nu ai jucători. Lotul de UEFA este foarte slab în momentul de față. Eu am tras un semnal de alarmă. Șansele de calificare sunt foarte mici. Ar fi un miracol să mai facem vreun rezultat pozitiv”, a răbufnit Dan Petrescu după umilința cu AS Roma, scor 0-5.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și